Дойде време да премахнем лъжата в политиката, за да решим

...
  Дойде време да премахнем лъжата в политиката, за да решим
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ в Доспат: Дойде време да премахнем лъжата в политиката

 Open photo

 

 

Дойде време да премахнем лъжата в политиката, с цел да решим политическата рецесия, която е шапка за останалите рецесии в страната. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Доспат.

 

10 години си позволявахме лукса да слушаме по какъв начин едно се приказва заран, друго - вечер, а на идващия ден се прави трето. След това пристигнаха с неистина едни инцидентни минувачи в политиката, които няколко месеца по-късно отново с неистина се сгромолясаха. Вместо неистини в този момент би трябвало да имаме национални цели и цели, които устойчиво ръководство да може да осъществя и по този начин да взема решение проблемите на хората, сподели водачът на Движение за права и свободи.

 

В политическа рецесия сме, тъй като моделът ГЕРБ пристигна с ненавист и разделяне. Затова ние поискахме демонтажа на модела ГЕРБ, който сее опълчване. Вместо това пристигна „ Промяната ”, която освен не промени този модел, само че направи още по-лоша версия. Тези момчета пристигнаха с реваншизъм, ненавист и разграничителни розови линии, добави Карадайъ.

 

Той бе безапелационен, че е време моделът на ръководство да бъде изменен и вместо ненавист да се откри нормалност в политиката и разговор.

 

Ние сме съществени хора, в никакъв случай не сме лъгали. Винаги сме правили политика с грижа и отговорност за хората. Затова и се гордеем със своята история. Движение за права и свободи е партия номер едно към този момент 32 години, в която са майсторите – те имат и опита, и експертизата, сподели Карадайъ.

 

И акцентира: „ Когато останалите споделят, че не желаят с Движение за права и свободи, това е пред камерите. Иначе, те чукат на вратата ни. Знаят, че без Движение за права и свободи европейските пари няма по какъв начин да тръгнат към България, а това лишава страната от вложения, няма непоклатимост и младите бягат в чужбина. ”. 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР